"Abine" en "Coinbase" starten nieuwe dienst "Bitcoin Anywhere", met behulp van de Blur

Abine and Coinbase are using Blur to give Bitcoin users the ability to shop anywhere MasterCard is accepted. The service also comes with enhanced privacy tools.

20 Total views
2238 Total shares
Abine and Coinbase Launch 'Bitcoin Anywhere' Service Using Blur

Bedrijven "Abine" en "Coinbase" zal de dienst van Blur, waarmee Bitcoin gebruikers om aankopen doen, in veel online winkels die MasterCard accepteren gebruiken. Nu is de service beschikbaar in een gesloten beta test.

Bitcoin munt onder het mom van MasterCard

De nieuwe dienst "Abine" kan niet direct  munteenheid Bitcoin in elke winkel sturen. Virtueel duplicaat van "Master" wordt gebruikt als een tussenpersoon voor betalingen. Persoonlijke gebruikersgegevens blijven beschermd. Een verkapte kaart het deponeren wordt geleverd met een conventionele betaalkaart. Binnenkort wordt munteenheid Bitcoin ook een middel voor het opladen van een verkapte "Mastercard".

Er is maar één voorwaarde: deze dienst is gebonden aan de rekening van Coinbase. Gebruikers van andere Bitcoin-portefeuilles zullen niet in staat om het te gebruiken. De dienst stelt u in staat om transacties uit te voeren met nul bewijs. Dit is een goede gelegenheid om een ​​nieuwe dienst te testen voor degenen die al een account hebben op Coinbase. En dit is een extra reden om een ​​gebruiker Coinbase geworden.

Blur logo

Vandaag, hebben gebruikers de mogelijkheid om de crypto-currency handmatig in te wisselen. En alleen op het Fiat geld kunnen ze goederen kopen. Een systeem van "Abine" stelt u in staat om dit proces te automatiseren. Een speciale plugin vult automatisch alle benodigde gegevens in en zorgt voor de overdracht van middelen via de "Mastercard". De maandelijkse vergoeding voor het systeem is $ 5 (maar het systeem kan  30 dagen gratis worden getest). Er zij geen extra kosten bij aankoop. Als de kaart is verlopen, maar er zijn nog niet-bestede middelen, zullen ze terugkeren naar de eigenaar. Het resterende bedrag zal worden teruggegeven aan Bitcoin-adres waar de oorspronkelijke gelden van werden overgebracht.

Er zijn andere soortgelijke diensten. Klanten kunnen een prepaid betaalkaart van Xapo bestellen. Met deze kaart kunt u betalen in crypto-valuta. BTCShop stelt klanten in staat om goederen te kopen in winkels met behulp van Bitcoin. Echter, het nieuwe voorstel van Abine is uniek. Het is geïntegreerd in het systeem van vertrouwelijke betalingen Blur, die al wordt gebruikt door veel mensen.

In aanvulling op de service "Bitcoin Anywhere", zullen de klanten de toegang tot het beveiligingssysteem van "Abine" hebben. Het systeem stelt u in staat om de controle van de cookie-bestanden, het opslaan van wachtwoorden en vertrouwelijke boodschappen, te krijgen.

We houden u op de hoogte aan het einde van de beta.