Apple Co-Founder Steve Wozniak Joins Next Gen Payment Startup Planet Capital

Večnamenski operater crossover bankomatov , "Planet Capital" je napovedal, da se je soustanovitelj "Appla", Steve Wozniak pridružil njihovi ekipi kot svetovalec in direktor.

Ta korak potrjuje močno zavezanost gospoda Wozniaka h pridružitvi k blockchain infrastrukturi. Splošni tehnični direktor Dan Sokol je to potrdil v intervjuju za "CoinTelegraph":

"Steve bo spremljala naše delo. Je pravi inovator in generator idej. To je neprecenljivo."

"Planet Capital" želi spremeniti plačila na trgu samopostrežnih storitev. Podjetje ima sedež v Los Angelesu. Generalni direktor A. Lyle Elias je dejal v sporočilu za javnost, ki je bilo objavljen v torek:

"Ta zvezdna ekipa nas dela pravega giganta plačil. Naš poudarek je na naši patentirani IP tehnologiji, in tudi tehnologiji Blockchain. Imamo najnovejšo generacijo bankomatov. Delamo z edinstveno arhitekturo omrežij. Razvijamo vrhunske plačilne rešitve. Vse to nam bo pomagalo doseči cilj ".

Prisotnost gospoda Wozniak med temi "Stars" pritegne pozornost. Pojavljajo se vprašanja, ali je razmerje med Blockchain in "Apple", da postane dolgoročno. Na primer glede storitev "Apple Pay".

Podjetje "Planet Capital" razvija projekt za ustvarjanje denarnih terminalov  all-in-one. To se že občuti. Podjetje sestavljajo tudi direktorji drugih podjetij. Med njimi je soustanovitelj družbe "Atari" ,Steve Mayer, predsednik državne komisije za Clintonovi administraciji, Reed Hundt, nekdanji glavni finančni uradnik "Carlyle Group", John Harris, nekdanji izvršni direktor "IBM / Seagate", Ken Hardesty.

"Zaupam najboljšim veteranom Silicijeve Doline, je dejal predsednik Lee Caplin.

Bankomati omogočajo strankam, da plača račune, mobilne komunikacije, in različne druge izdelke in storitve. Bankomati omogočajo nakup in uporabo darilne kartice iz partnerskih podjetij.

Apple Co-Founder Steve Wozniak