Australians Can Now Send Bitcoin Directly to Their Bank Accounts or Anyone Else’s

Podjetje "Living Room of Satoshi " je uvedlo novo storitev. Ta storitev ponuja priložnost za Avstralce za prenos valute Bitcoin neposredno na bančni račun. To je mogoče narediti z eno samo transakcijo. Ta storitev bo omogočila uporabnikom, da plačajo račune oseb, ki delajo zunaj sistema Bitcoin. To bo povečalo možnosti za kripto valuto.

Nova storitev "PayAnyone" teče na isti platformi kot avstralske storitve za plačilo položnic. To zagotavlja enake funkcije za prenos plačil na bančne račune za posameznike. "PayAnyone" se je začel 14. junija.

Člani bodo morali vnesti podatke računa prejemnika. Ti bodo morali določiti znesek transakcije. Nato morajo uporabniki narediti prenos zahtevanega zneska Bitcoinsih v podjetje "Living Room of Satoshi." To sproži transakcijo. Ta metoda odpravlja težave, ki nastanejo pri izmenjavi BTC v fiat valuto. Avstralci bodo lahko uporabljali virtualno valuto za širši obseg dnevnih stroškov. Na primer, bo uporabnik lahko pošiljal denarja prijatelju. Tako prijatelj morda ne ve ničesar o virtualni valuti.

Podjetje "Living Room of Satoshi" ponuja plačilne storitve za račune. Družba je prejela nagrado v kategoriji "Najboljši novi start-up" na natečaju "Startup Smart." Šef Daniel Alexiuc je opisal svoj ciljni trg. Rekel je:

"V svojem govoru sem oznanil, da je družba BPAY naš glavni konkurent. To podjetje je v lasti "Velikih  štirih" avstralskih bank. Nato sem prejel le posmeh, kar se je kasneje spremenilo v glasen aplavz, ko sem govoril o teh velikanih:

 "Pazi! Eno pogumno malo podjetje na sledi za tabo!"

Start-up podjetja, ki delajo z virtualno valuto, doživljajo težke čase. To je posledica odločbe avstralskega davčnega urada, ki je bila podpisana decembra 2014. Ta odločitev nakazuje obstoj splošnega prometnega davka za številne posle z Bitcoinsi. Davčna uprava je podvojila davke na nekatere menjalniške posle, kot tudi. Podjetja morajo predložiti poročilo o prejetih sredstev, ki se štejejo za dohodek. Morajo predložiti poročilo o nakupih in prodajah virtualne valute. To se šteje za prodajo. Tako prihodki, kot tudi prodaja sta obdavčljiva.

Start-ups podjetjem so našli različne načine za rešitev tega problema. Na primer, start-up "CoinLoft", ki je spremenil svoj dosedanji model. Zdaj družba ne prodaja virtualne valute neposredno. Start-up "CoinJar" je bil prestavljen v London. Londonski zakoni ponujajo udobnejše delovno okolje.

Podjetje "Living Room of Satoshi " ostaja v Avstraliji. Vendar pa se je v skladu z g. Alexiuc družba nameravala razširiti na druge mednarodne trge v prihodnosti. Generalni direktor je to povedal v razpravi o možnostih za poslovanje. Razprava je potekala na spletni strani Reddit Bitcoin.

"Kanada je najbolj privlačen ciljni trg za nas za Novo Zelandijo. Želimo začeti svoje delo v tej državi!"

Podjetje " Living Room of Satoshi " je bilo ustanovljen leta 2014. Od takrat imajo Avstralci možnost, da plačujejo račune v višini 500.000 avstralskih dolarjev (ZDA 386.000 $). Plačilo se izvede z Bitcoin storitvami iz podjetja. Platforma temelji na nacionalni mreži "B-Pay", ki je podprta s strani štirih največjih državnih bank. Ta storitev vam omogoča, da plačujete račune kreditnih kartic, račune za elektriko, internet, kot tudi druge položnice. Plačilo se izvede na spletu.