JUN 22 DIGEST: Bank of Indonesia Calls Bitcoin ‘Digital Commodity,’ SealsWithClubs Founder Set for Court Appearance

Banka Indonezije je posvarila pred uporabo Bitcoinsov; Kim Dotcom pravi, da bo Grčija uničila trge. Digest za 22. junij.

Banka Indonezije je državljane opozorila pred uporabo Bitcoinsov

Banka Indonezije je opozorila državljane pred uporabo Bitcoinsov v Jugovzhodnih državah. V izjavi za javnost je banka dejala, da Bitcoin ni niti valuta, niti zakonito plačilno sredstvo. Tako morajo ljudje, ki uporabljajo Bitcoin valuto, sprejeti nastajajoča tveganja.

Vodja indonezijske banke je vedno trdil, da Bitcoin prebija zakone države. Vendar pa tudi zadnja verzija aplikacije ne prepoveduje uporabe šifrirnega valute.

Suasti Atmastuti Astaman vodja poslovnega razvoja za "Bitcoin Indonezije", je povedal:

"Ta izjava nas pripelje do zaključka, da je le Rupija (Rp) zakonito plačilno sredstvo v Indoneziji. Ameriški dolar in zlato nista zakoniti plačilni sredstvi. Tako lahko Bitcoin štejemo kot blago (digitalni izdelk) v nekem smislu. Kot zlato. Bitcoinsu je dovoljeno, da obstaja v Indoneziji. Ljudje imajo pravico do nakupa, prodaje in Bitcoin kovancev. Ampak ga ne morejo uporabljati kot plačilno sredstvo. "

Bryan Micon od "SealsWithClubs" se vrača v ZDA na sojenje

Podjetnik Bryan Micon je odprl spletni kazino "SealsWithClubs". Danes se vrača v ZDA, da bi mu sodili. Bil je obtožen upravlja spletne strani nezakonitih iger na srečo. Bryan je preživel nekaj mesecev v Antigui, da bi se izognili aretaciji in pregonu.

Na sodišču se je pojavil v četrtek v Nevadi. Če bo obsojen, bo šel v zapor za vsaj deset let. Morda bo moral plačati globo v višini približno 50.000 $. Je takšna globa smiselna za delo brez dovoljenja odbora za nadzor nad igrami na srečo v Nevadi.

Tožilec je dejal:

"Delovanje iger na srečo brez dovoljenja je nezakonito v državi. Organi pregona bodo agresivno iskali posameznike in podjetja, ki poskušajo obiti pravila urejanja iger na srečo."

Kim Dotcom je prepričan, da bo Grčija sprožila kolaps na trgu. Svetuje nakup Bitcoinsov in zlata

41 letni internetni podjetnik Kim Dotcom  je objavila "tweet" 20. junija, v katerem priporoča vlaganje v Bitcoin in zlato. Poslovnež je dejal, da se bo cena dvignila po naslednjem razpadu na svetovnem trgu. Grčija bo sprožila propad.

Profesionalna oblačila za ljubitelje digitalne valute

Nov start-up je začel krojiti skupaj z Bitcoinom. Modno oblikovanje je posebej zasnovano za navdušence kripto valute. Družba "Pro-Crypto" načrtuje, da bodo dosegli svoje stranke preko namenske spletne trgovine. Trgovina sprejema plačila prek storitev " Stripe " in "Bitpay". Vendar pa se lahko kupci plačajo s kreditno kartico.

Kim Dotcom Predicts Greece Will Crash Market

PrvI svetovnI SQRL vpis morejo nadomestiti keylogerji in sledilci

"Secure Quick Reliable Login " (Sqrl, izgovori " squirrel "), lahko nadomestijo tradicionalno uporabniško ime in geslo pri spletni avtentifikaciji. To bo brezplačna, odprtokodna programska oprema.

Steve Gibson je razvil to programsko opremo. Ta uporablja šifriranje javnega ključa, ki omogoča uporabniku, da ustvari sam glavni žetno. Žeton komunicira kot vzdevek na spletnih straneh. To vam omogoča, da skrijete vaše osebne podatke ali gesla.

World's 1st SQRL Login Can Make Keyloggers & Trackers Obsolete

"CoinTelegraph" uradno lansiran na Poljskem

CoinTelegraph Officially Launches in Poland

"CoinTelegraph" je napovedal začetek svoje nove regionalne spletne strani na Poljskem. To bo povečalo zavedanje o kripto valuti v državi. Prav tako bo pomagala pri razvoju lokalne skupnosti kripto valute.

CoinTelegraph:

Zavedanje o Bitcoin tehnologijah prodira v zavest planeta CoinTelegraph Media Group, ki spremlja ta proces. Izdali smo regionalne objave v številnih ključnih državah To bo pomagalo, da obveščamo javnost o koristih kripto valute. Ta teden zaznamuje začetek novega partnerskega mesta na Poljskem: CoinTelegraph.pl . "