Bitstamp Determined to Extend Global Footprint, Sets Sights on North America

Podjetje "Bitstamp", ki je eno izmed vodilnih Bitcoin borz, je napovedalo začetek partnerstva s kanadskim podjetjem "Vogogo". Podjetje opravlja storitve za skladnost s predpisi in obvladovanje tveganj v teh podjetjih, ki so povezane z kripto valuto. "Bitstamp" želi razširiti svojo globalno prisotnost preko tega sodelovanja. Podjetje posveča posebno pozornost možnostim dela na severnoameriškem trgu.

V skladu s pogoji sodelovanja, bo "Bitstamp« imel dostop do programske opreme, ki rešuje dve težavi. Skladnost z zakonskimi zahtevami, ki se nanašajo na nepremičnine. Upravljanje s tveganji in zobdelavo plačil. Podjetja poročajo v sporočilu za javnost.

Soustanovitelj in predsednik uprave "Bitstamp" Nejc Kodrič je komentiral novo sodelovanje:

"Partnerstvo nam bo omogočilo, da bi pritegnili več kupcev. Kupci, bodo lahko v zameno uporabljali revolucionarno novo tehnologijo, ne da bi bila ogrožena varnost in skladnost z vsemi zakonskimi zahtevami. "

Nejc Kodric, co-founder and CEO at Bitstamp

Obe podjetji delata na različnih mednarodnih projektih. Eden izmed zadnjih projektov družbe "Bitstamp" bi ga morali ponesti podjetje v ameriški in kanadski trg.

Generalni direktor "Vogogo", Geoff Gordon je pohvalil delo "Bitstampa". "Bitstamp" je opisal kot "svetovno znano kripto izmenjavo in vodilno v Bitcoin industriji."

Nadaljeval je:

"Mi bo zagotovila varno in zakonito zakonit dostop do svetovnih bančnih in plačilnih sistemov. Tako lahko podjetje "Bitstamp" osredotočiti na druge naloge - ohranitev vodilnega položaja v kripto industriji. Lahko so najboljši med podobnimi podjetji v prihodnosti. "

Geoff Gordon, CEO at Vogogo

"Bitstamp" je eden od vodilnih evropskih Bitcoin izmenjav, ki vam omogoča, da trgujete z valutnim parom BTC in USD. Vendar pa je leto začel s slabo novico. Izmenjava je utrpela velik spleten napad 5. januarja. To je privedlo do izgube skoraj 19.000 Bitcoinsov. Družba je nadaljevala svoje delo po nekaj dneh. "Bitstamp" je sprejela dodatne varnostne ukrepe. Podjetje "BitGo" je pomagal podjetju "Bitstamp" pri temu vprašanju.

Drug problem je bil neuspeh spletne Bitcoin denarnice družbe "Bitstamp". Napaka se je pokazala v varnostnem sistemu "BitGo". To se je zgodilo ta teden. Transakcijski podatki so postali prepoznavni v blockchainu.

Medtem pa je družba pripravljena osvojiti ameriški trg. Medtem ko ta  proces ne bo enostaven.

Dopisniki spletnih novic  "CoinTelegraph« so vprašali podjetje "Bitstamp" za komentar, vendar nismo prejeli odgovora v času objave tega članka.