Britanic beat cumpara pizza pentru străini cu Bitcoin

A British Reddit user wishing to thank a fellow-user in the US got drunk and mistakenly bought £300 worth of pizza for strangers in the States using bitcoin.

3 Total views
1 Total shares
Boozy Brit Buys £300 worth of Pizza in Bitcoin Blunder

Un angajat al companiei "Campus Societatea" (Marea Britanie), Daniel Sobey-Harker, a decis să-i mulțumeasca clientului din Statele Unite ale Americii, cumparandu-i o pizza.

Daniel nu știe cum să facă o achiziție, și a cerut sfatul în comunitate "Reddit". În timpul căutării de informații a băut noua beri. Ca urmare, Daniel a decis să cumpere două Bitcoin folosind punga corporativ pe "PayPal". Apoi, el a comandat două pizza la cafeneaua "Papa John's ". Daniel n-a stiut ce prețul de Bitcoin se schimbase din 2010. Ca urmare, el a cumpărat două Bitcoins la prețul de 300 de lire sterline.

Dupa ce a cumparat pizza pentru client Daniel a constatat că are încă $ 550 Bitcoin. El nu credea ca ar putea revinde suma rămasă. Apoi, el a decis să mulțumeasca tuturor celor care il ajutasera pe "Reddit". A daruit deci la aproximativ 100 de utilizatori pizza în Hawaii, Chicago, precum și în Marea Britanie.

Daniel Sobey-Harker