Bitcoin uporabniki lahko kupite kripto valuto v 5.000 trgovinah v Mehiki z uporabo pretvornika za virtualni denar " Chip Chap "

Bitcoin users can now buy bitcoin at any of 5,000 vendors in Mexico using Chip Chap the “e-money converter.”

184 Total views
389 Total shares
Chip Chap Users Can Now Buy Bitcoin at 5,000 Mexican Stores

Bitcoin uporabniki imajo sedaj priložnost kupiti Bitcoine preko mreže 5.000 trgovin v Mehiki. To je bilo možno zahvaljujoč pretvorniku za elektronski denar "Chip Chap".

Internetni vir "Paynet" ponuja popoln seznam mehiških podjetij, ki ponujajo priložnost za nakup Bitcoinsov skozi " Chip Chap ". To so podjetja " La Mission " in "7-Eleven". Uporabniki ustvarijo črtno kodo s pomočjo " Chip Chap ". Potem jih aplikacija pošlje v najbližjo trgovino, kjer lahko kupite Bitcoinse.

"Chip Chap" podpira različne plačilne sisteme in bone. Vključno Bitcoin, "Ukash" in "Paynet". Pretvorba se izvede s pomočjo pametnega telefona z dostopom do interneta. Trenutno aplikacija podpira plačilne sisteme, ki delujejo v Španiji, Franciji, Angliji in Mehiki. Pretvornik " Chip Chap " se lahko uporablja preko mreže 400 000 trgovin po vsem svetu. Trgovine morajo sprejemati plačila preko katerega od podprtih plačilnih sistemov. Poleg tega kuponi ne zahtevajo bančnega računa ali kreditne kartice. To zagotavlja psevdo-zasebnost za stranke.

"Chip Chap" ponuja dodatne možnosti za svoje stranke v Španiji in na Poljskem. Uporabniki lahko pretvorite svoja sredstva v obliki bonov za izbrani plačilni sistem. Potem vam android  aplikacija prikaže mrežo bankomatov, ki sprejemajo bone za sistem. Tako lahko uporabniki izplačajo svoje Bitcoinse preko bankomatov. Iz tega razloga je spletna Bitcoin denarnica "DarkWallet" v zadnjem času začela sodelovati s "Chip Chap".

Poleg tega je " Chip Chap " pred kratkim omogočil odprt dostop do uporabe programskega vmesnika (API). Sedaj lahko razvijalci vključijo svojo lastno programsko opremo v sistemu. Tako, da lahko vnesete svoje projekte na vmesnik. Na primer, trgovine ali izmenjave. Vendar pa je dostop javnosti zaprt do določene povezav. Na primer notranji API ni na voljo. Uporabniki bi morali poslati email na "Chip Chap " za pridobitev ustreznih dovoljenj za dostop. Podjetje "Chip Chap" je razvil tri aplikacije za lastno uporabo. Vendar pa je v tem trenutku še vedno neznan ali druge aplikacije uporabljajo odprti vmesnik za vsak razvoj programske opreme.

Nazadnje je družba postavila prvi Bitcoin ATM v Castello v Španiji. Podjetje "Chip Chap" se nahaja tukaj, kakor tudi njegov poslovni inkubator " Entropy Factory ". " Entropy Factory " je podjetniški inkubator za ustanovljena podjetij iz različnih sfer. Podjetniški inkubator investira v več tehnoloških podjetij. Med njimi obstajajo "Sindacato Robot" in "Fairtoearth". Podjetniški inkubator nudi pomoč za razvoj novoustanovljenim podjetjem na vseh ravneh. Delovna mesta so organizirani na podlagi medsebojnega sodelovanja. Oglaševalska akcija poteka tudi s podporo podjetniških inkubatorjev. Delovni prostori so razpršene po celotnem ozemlju Castella. " Entropy Factory " je dosegla sporazum z mestnim svetom. To bo omogočilo plačila prek " Chip Chap " po vsem mestu.

Podjetje " Chip Chap " je postalo znano zaradi svojega partnerstva s podjetjem "DarkWallet". Partnerstvo je zagotovilo pogojno anonimne metode za unovčenje Bitcoinsov. Kupci lahko to storijo preko različice "Alpha 8". Podjetje aktivno išče vlagatelje v tem trenutku, njeni predstavniki so obljubili več novic kmalu.

×

Hottest Bitcoin News Daily

For updates and exclusive offers, enter your e-mail below.