"Circle" je pritegnil financiranje višini 50 milijonov USD iz "Goldman Sachs" in drugih podjetij

Leading a US$50 million investment round, Goldman Sachs has shown that it finds Boston-based Circle Internet Financial, Inc.'s global vision promising.

14 Total views
244 Total shares
Circle Building Its Global Vision Thanks to $50M Investment from Goldman Sachs and Others

Banka "Goldman Sachs" je pokazal svoj interes nad družbo " Circle Internet Financial ", ki se nahaja v Bostonu, ZDA. Banka "Goldman Sachs"je dosegla pomembno naložbo. Kot rezultat tega investicijskega krogu so pridobili $ 50.000.000.

Direktor "Goldman Sachs" - Tom Jessop je dejal:

"Prepričani smo, da je vizija proizvoda in edinstvenega upravljanja skupine, ki vodi družbo Circle, pokazala prepričljivo priložnost v prostoru digitalne valute."

"Circle" je predstavil novo funkcijo, ki bo omogočil shranjevanje, pošiljanje in prejemanje ameriških dolarjev, kot tudi bitcoinsov. Vse to bo na voljo takoj, bo zanesljivo in brez provizije. Uporabnikise bodo  lahko izognili nevarnosti, povezane s nestanovitnosti cen bitcoina, saj nova funkcija omogoča uporabnikom, da nakupujejo v valuti bitcoin, čeprav nimajo bitcoinov. Uporabniki lahko pretvorite bitcoine v ameriške dolarje pri plačilu trgovca. Količina denarja v ameriških dolarjih je zavarovana z Zvezno "Deposit Insurance Corporation".

Novost je podoben predlog storitev "OKLink". "OKLink" je zagotovo največja kitajska bitcoin izmenjava. Trenutno je na voljo v beta fazi. Prek te platforme lahko uporabniki uporabljajo ameriški dolar, kitajski juan in bitcoine za nakupe v trgovinah, ki sprejemajo plačila bitcoin. Pretvorba fiat valute v Bitcoin se opravi na prodajnem mestu.

"Circle" je predstavil podobno funkcijo, kot sledi:

"Zdaj bodo uporabniki bitcoin valuto videli ne kot novo valuto za zamenjavo dolarja. Bitcoin je sredstvo za plačevanje omrežje, ki vam omogoča, zanesljiva, stalna, globalna in skoraj brezplačna plačila."

"OKLink" predstavljen kot prva "super-denarnica", ki uporablja Bitcoin protokol. Bitcoin Exchange "OKCoin" je dejal v izjavi z dne 22. Aprila. Prepričani smo, da bo to imelo pozitiven vpliv na trenutne finančne razmere.

Kitajski mobilni plačilnih storitev "Alipay" je prehitela vodilne plačilne platforme kot na primer "PayPal". Storitev "Alipay" upravlja s približno 150 milijard USD leta 2013 glede na poročilo, ki ga je izdal " Business Insider ".

Jeremy Allaire opisuje Kitajsko kot "zelo privlačen trg v smislu vedenja potrošnikov in obsegu trga." Posebej je poudaril željo kitajske vlade za razvoj gospodarstva, ki je nadzorovan s strani potrošnikov.

Ustanovitelj "Circle Inc.", Jeremy Allaire pojasnjuje v blogu, da bo naložba pomagala nadaljevati gradnjo nove vrste finančnih storitev podjetja, ki zagotavlja majhne kratkoročne kredite za nakup blaga.

Podjetje "Circle", odpira svojo storitev za uporabnike na Kitajskem. Poleg tega je družba nameravala dodati plačila v kitajskem juanu. Kitajski uporabniki bodo lahko opravljali lokalne in mednarodne transakcije.

Pred tem je "Circle" pritegnila naložbe 26.000.000 $. Fazo naložb so zaključili pri približno 50 milijonih dolarjev. Pri tem so jim pomagali "Goldman Sachs" in "IDG Capital Partners". Naslednje družbe so sodelovali pri vlaganju: "Breyer Capital", "Splošni Catalyst Partners", "Accel Partners", "Oak naložbeni partnerji", "Fenway Summer", "Digital Valuta Group", "Pantera Capital".

Banka "Goldman Sachs", je pokazala, da je prepričan v obetavno prihodnost družbe "Circle" in prihodnost digitalne valute kot celote. Banka ocenjuje, da bo digitalna valuta lahko " s tehničnimi inovacijami spremenila razmere na svetovnem trgu."