Crypto Collider: New 'E-Money Sport' for Hedging & Trading

"Crypto Collider" je nova športna igra, ki omogoča uporabo elektronskega denarja. To omogoča vrstnikom, da tekmujejo med seboj, da "zavarujejo" svoje kripto prihranke. Ta igra lahko postane priljubljena dejavnost za trgovce in igralce.

"Crypto Collider " uporablja "gamechain", tako imenovan za ustvarjalce. "Gamechain" je stalni javni register za dejavnosti iger na srečo. Gre za analogni register s sistemom "blockchain". Razvijalec igre gospod Clint Jones je dejal:

"Igra je vizualizacija podatkov." Podpira plačila Bitcoin, Peercoin, NXT, Primecoin, Dogecoin, Litekoin in Dash.

Igra

Igralec začne igro z majhno količino kovancev, ki jih želi zavarovati. Naslednja tekma razdeli kovance v manjših zneskih, ki se uporabljajo v "metu kovanca". Uporabnik vrže kovanec, premikajoč ga z miško ali z drsenjem prsta po zaslonu naprave.

Crypto Collider Screenshot

G. Jones pojasnjuje:

"Vsak vržen kovanec ima različne denarne ustreznike, ki so nominirani v dolarjih. Ta znesek se določi na podlagi težo fizičnih izračunov (vpliv na igralne predmete) in zmagovalni odstotek (ko igralec zmaga)."

Nadaljeval je:

"To je prva Bitcoin igra te vrste, ki temelji na sposobnosti zavarovanja. Igra je razburljiva in nepredvidljiva. Vendar pa je poštena in omogoča zmago."

Tehnične podrobnosti

"Crypto Collider" ustvari "gamechain" z uporabo "fizične kode" na strani odjemalca. Koda se uporabi za objavljanje rezultatov logaritma igre. Točke so podane poleg kovancev, ki so bili osvojeni od drugih igralcev. Igralčeve točke se lahko pretvorijo v " Crypto Collider ", ki je valuta igre na tem mestu.

Gospod Jones je spregovoril o priložnostih za tiste, ki želijo igrati med delom:

"Crypto Collider" je odlično orodje za spremljanje novic in tržnih podatkov. Predel z novicami vključuje dobre novice o vseh podprtih Bitcoinsih in kovancih, vključno s ceno, kompleksnosjo in računsko močjo. "

Prosili smo gospoda Jonesa, da nam poveste več o igri.

"CoinTelegraph ': Kaj vas je navdihnilo, da ustvarite igro?

Clint Jones: Spoznali smo, da je dnevni promet zelo podoben igri, vendar je ta igra tehnično zapletena. Zakaj ne bi bil ta proces zelo dostopen in zanimiv? Mislili smo, kako bi lahko uporabili kovance poleg prodajanja in kupovanja? Spomnim se igranja s srebrnimi kovanci in raztegljivo mizo. Kot otrok sem imel rad to igro. Potem sem mislil, zakaj ne bi vse to združil skupaj?

Uporabnikom ni potrebno storiti ničesar zapletena, da začnejo igro. Uporabnikom ni potrebno zagotoviti  e-poštni naslova (vendar je priporočljivo v primeru izgubljenega gesla). Nudimo brezplačen depozit za vsakega novega igralca. To bo omogočilo igralcem, da takoj začnejo igro. Na voljo je tudi klepetalnica na spletu ''chat lobby'', kjer lahko uporabniki najdejo pomoč za začetnike in dobijo odgovore na svoja vprašanja.

To bo res super, če bo deset najboljših igralcev lahko živelo na podlagi svojih tedenskih plačil. Tako bo igra postala njihova služba.

CT: Kako bo igra vpliva na kripto svet?

CJ: Upam, da bo učinek pozitiven. Igra bo podpirala različne kovance. Na voljo bo za različne uporabnike. Igra bo koristno novo orodje za obstoječe trgovce, kot tudi bo dala zanimiv uvod v kripto svet za nove uporabnike. Upam, da bom videli zavarovanje igralcev še v večjem obsegu.

CT: Kako " Crypto Collider " služi denar?

CJ: Pristojbine veljajo za kovance, ki so v igri in preneseni na zmagovalca. To predstavlja približno 1% igralnega denarja (glede na zmago obrestne mere / izgube). 100% pristojbin se razdeli med imetnike "Collider Coinsov".

Če želite igrati " Crypto Collider " morate imeti nameščen "Adobe Flash". Igra je že na voljo.


Follow Cointelegraph on Facebook