Danish Exchange Unveils Next-Gen Bitcoin Debit ‘NanoCard’

Danska Bitcoin menjalnica " Crypto Coins Exchange Denmark ApS " (CCEDK) je napovedala proizvodnjo plačilnih kartic z naslednjo generacijo imenovano "NanoCard". Kartica bo izdana s podporo "MasterCarda".

"CCEDK" govori le o eni Bitcoin izmenjavi na svetu, ki proizvaja takšne kartice. To je britansko podjetje "Bit-x". Njihove kartice se lahko uporablja na vsaki certificirani menjalnici. Stranka lahko napolnikartico s svojim kripto-računom. Kartica omogoča uporabo evrom in dolarjem.

Bitcoin kartica "NanoCard"

Uporabniki bodo lahko uporabljali "NanoCard" za plačilo blaga in storitev v trgovinah in restavracijah, kot tudi plačevali spletne nakupe. Kartica se lahko uporablja v bankomatih po vsem svetu. To ne zahteva preverjanja. To omogoča uporabnikom, da ostanejo anonimni.

Generalni direktor "CCEDK", Ronny Boesing je dejal, da je podjetje začelo sodelovati s "Bit-X". To je omogočilo razvoj takega projekta. G. Boesing  je ponosnen na ta uspeh, saj obstaja podjetje na trgu šele eno leto. Naredil je tudi predpostavko o razlogu, da je bila nova kartica imenovana "NanoCard". To ime se uporablja za "diferenciacije kripto-valutne kartice" od običajnega zlato kartico.

CCEDK CEO, Ronny Boesing

Bitcoin "NanoCard" vam omogoča, da črpate sredstva neposredno iz Bitcoin denarnice, ki je registrirana na odjemalcu. Pride neposredno ob plačilu ali dvigu gotovine. Ta možnost predstavlja novo kartico iz drugih Bitcoin kartic in predplačniških kartic. G. Boesing je dejal:

"Ta inovativen in revolucionaren razvoj bo spremenil pravila igre v svetu kripto valute."

Po njegovem mnenju ima kartica velik potencial, da spremeni industrijo gotovinskih transakcij. Ponuja nizke pristojbine in sposobnost za izvajanje transakcij v realnem času. "CCEDK" načrtuje več novih projektov v prihodnjih mesecih. Na primer, podjetje namerava ponuditi trimesečni rok za trgovanje brez pristojbin.

Gospod Boesing je dejal: "Mi smo uvedli novo funkcijo, ki uporabnikom zagotavlja možnost znižanja pristojbin. Ta bo odvisna od trgovine, kupec pa bo lahko zmanjšal stopnjo provizije za 0,01% transakcije''.

Podpora za NuBits in druge kripto valute

Bitcoin Exchange "CCEDK" namerava razširiti seznam virtualnih valut, ki bodo podpirale delo z "NanoCard".

"Stabilna kripto valuta bo kot prva vključena v našem seznam. Te valute pomagajo ohranjati likvidnost Bitcoin borz. Primer je virtualna valuta" NuBits ", ki se je uspešno soočila s to nalogo do zdaj," je dejal gospod Boesing. Nato je dodal:

"Želimo, da vključijo valutne NuBitse na seznamu valut, ki bodo podpirale delo z NanoCard. NuBits bo prva kripto valuta na seznamu poleg Bitcoinsov. Nato bomo dodajali druge valute. Na primer, BitUSD, NXT in LTC".

Medtem se lahko tudi druge valute izmenjujejo za Bitcoinse preko Bitcoin izmenjave.

Po mnenju g. Boesinga, bo kartica poenostavila proces izmenjave med kripto in fiat valuto. "NanoCard" bo omogočila, da opravi transakcijo v fiat valuti skozi kripto valutne račune kupca brez kakršnih koli težav. Stranke lahko prijavite kartico zdaj. "NanoCard" je treba vključiti v Bitcoin izmenjavo v naslednjih štirih tednih. Kupci bodo prejeli svoje kartice v sredini junija.

Če želite več informacij o Bitcoin debetni kartici "NanoCard". In če želite, da zaprosi za kartico, pojdite semkaj.