First-Ever iPhone App for Trading Every ‘Major’ Digital Currency Released

Generalni direktor "ShapeShift" Erik Voorhees je govorili proti varnostnim protokolom za trgovanje na predstavitvi multi-valutne aplikacije za operacijski sistem "IOS". Te tečajne protokole je imenoval "arhaične in nevarne."

G. Voorhees je danes dejal, da sta varnost in zaščita podatkov odstopila od veljavnih standardov. Aplikacija omogoča, da trgujete z vsemi glavnimi digitalnimi valutami. To so "Monero" in " Counterparty ". Mediji so to že omenili v objavi.

Rekel je:

"Izmenjava drži denar in zahteva posredovanje osebnih podatkov. To je arhaičen in negotov model. Situacija z Mt.Gox je bila dobra lekcija za vse v skupnosti Bitcoin. Družba" Shapeshift " se spopada s temi problemi."

ShapeShift CEO Erik Voorhees

Storitev ne uporablja fiat denarja. "Shapeshift" uporablja metodo trgovanje, ki izpolnjuje zakonske zahteve. "IOS" aplikacija ne zahteva shranjevanja osebnih podatkov na strežnikih. Prav tako zaupni podatki niso shranjeni na napravi uporabnika. G. Voorhees je dejal, da bo to pomagalo, da se prepreči tveganje izgube ali kraje denarja. To bo zaščitilo kupce pred tveganjem, ki je povezano z napakami v aplikaciji.

Dodal je še:

"Mobilna aplikacija je pomemben korak v našem razvoju. To vam omogoča prosto povečanje hitrosti transakcij z digitalno valuto."

Aplikacija omogoča enostavnost uporabo, kar družba "Shapeshift" skuša optimizirati. To se naredi z zagotovitvijo, da je imela stranka manj ovir za trgovanje v realnem času. To aplikacijo lahko prenesete brezplačno. Pri registraciji ni potrebno, da zagotovite svoje osebne podatke, geslo in e-poštni naslov. Morate vnesti naslov prenosa sredstev. Transakcija in preusmeritev sredstev se izvedeta skoraj v trenutku.

Aplikacija omogoča dobrodošlo spodbuda likvidnost. Narejena je za uporabnike, ki zapravljajo Bitcoinse na drobno. Zdaj stoji manj ovir na poti "spontanih" plačila.

Podjetje "Shapeshift" ni napovedalo izdaje aplikacije za operacijski sistem "Android" do te točke. Družba je je izdala aplikacijo za ''IOS'' časovno enako kot izdajo operacijskega sistema ''IOS 9'' v začetku tedna.

"Apple" še naprej spodbuja uporabo "Apple Paya" na trgih zunaj ZDA. To je kljub "pomanjkanju povpraševanja kupcev" od začetka storitve. Podjetje "Apple" še naprej dejavno spodbuja uporabo za trgovce v tem obdobju. Podatke je objavila tiskovna agencija "Reuters". Agencija je izvedla poslovno raziskavo na to temo. Vendar pa je podjetje "Whole Foods'' izjavilo, da je bila aplikacija "Apple Pay" ki uporabljena samo za 2% celotne prodaje v marcu. Podjetje "Whole Foods" se ukvarjajo s trgovino na drobno v živilskih proizvodov.