Izbor za 6. april

Digital currency exchange Buttercoin has announced it is shutting down its operations; CoinShark.io seeks to disrupt the mortgage industry with a bitcoin mortgage payment service and more news.

12 Total views
1265 Total shares
APR 6 DIGEST: Google Ventures-Backed Buttercoin Shuts Down, Pay Your Mortgage in Bitcoin

Borza Buttercoin je napovedala zaprtje; CoinShark.io ponuja hipotekarna plačila v bitcoinu. Najbolj vroča novica 6. aprila.

Zapira se bitcoin borza Buttercoin

Bitcoin borza Buttercoin bo kmalu zaprta. To priljubljeno borzo je prej sponzorirala družba Google Ventures. Za zapiranje so se odločili zaradi finančnih težav. Uporabniki morajo dvigniti sredstva do 10. aprila. Od 10. aprila naprej bodo začeli vse vloge pošiljati nazaj na bančne račune uporabnikov.

"V Silicijski dolini so vlagatelji izgubili zanimanje. Nismo bili zmožni privabiti zadostnega števila naložb tveganega kapitala. Ne moremo nadaljevati z razvojem Buttercoina. "

Razvija se trg zračnih milj

Prodaja zračnih milj je legalna, vendar je pogosto prepovedana z letalskimi predpisi. Zaradi tega tisti, ki pogosto letijo, iščejo priložnosti za prenos svojih bonusov v bitcoin.

To zagotavlja storitev Bitcoin for Miles. Peter Klama, lastnik storitve Bitcoin for Miles, je zagotovil, da se pretvorba opravi s pomočjo mediatorja,kot garanta transakcije. Fiduciar bo prenesel sredstva le v primeru, ko bosta obe stranki izpolnili vse zahteve transakcije.

Banka BNY Mellon raziskuje prednosti valute bitcoin

New Yorška banka BNY Mellon raziskuje vprašanje, kako lahko bitcoin spremeni sodoben finančni svet. Banka je že prej sponzorirala članek z naslovom Nova generacija valut. Prihodnost denarja. Članek je bil objavljen v reviji Wired. Zdaj banka odkrito govori o svojem interesu na področju digitalnih valut.

Višji razvijalec iz banke BNY Mellon, g. Arun Battu je opravil raziskave na področju tehnologije blockchain (veriga blokov). Ustvaril je aplikacijo, ki temelji na odprti kodi (Bitcoin.org). G. Battu je spremenil kodo tako, da jo lahko uporablja za delo v računalniški mreži banke. Po njegovem mnenju je najtežje navaditi se na arhitekturo bitcoina.

Projekt Ribbit.me je začel sodelovanje s Card Capture International

Podjetje Card Capture International ponuja sistem bonusov za imetnike kartic. Danes je podjetje začelo sodelovanje z Ribbit.me. Projekt Ribbit.me temelji na tehnologiji blockchain (veriga blokov). Uporabniki dobijo za nakupe nagradne točke imenovane RibbitRewards.

To je priložnost za običajne uporabnike kartic, saj lahko zbirajo bonuse na podlagi tehnologije blockchain (veriga blokov). Izvršni direktor Ribbit.me,  g. Sean Dennis je prepričan, da bo to partnerstvo pomagalo k množičnemu širjenju tehnologije blockchain (veriga blokov).

Projekt LoadDebitCard.com bo uporabnikom omogočil, da bodo lahko položili denar v valuti bitcoin na katerikoli bančno kartico

Projekt LoadDebitCard.com je predstavil storitev, ki vam omogoča, da položite sredstva v valuti bitcoin na kartico Visa ali Mastercard. Provizija na transakcijo je 2 %.

"Naša storitev vam omogoča, da opustite debetno kartico za bitcoin. Prednost storitve je v tem, da ni treba čakati na dobavo ter tudi ni treba plačevati mesečne naročnine. Lahko preprosto napolnite že obstoječ račun debetne kartice!"

Projekt CoinShark.io uvaja hipotekarna plačila v bitcoinu

Projekt CoinShark.io načrtuje storitev, s katero bodo zagotovili plačilo hipotekarnih plačil v valuti bitcoin kateri koli banki. Takšna poteza bi ljudem omogočala, da lahko neposredno plačujejo stroške hipoteke v valuti bitcoin. Plačevanje za stanovanje je velik del proračuna katere koli osebe. Po navedbah družbe, "je čas za hipoteke v valuti bitcoin».

Lastnik restavracije Javier Dutan o vključevanju plačil z bitcoini na blagajnah

Javier Dutan ima več kot 10 restavracij v New Yorku. Opisal je, kako se plačila v valuti bitcoin lahko sprejemajo v restavracijah. Prepričan je, da mora vsak blagajna sprejeti plačilo v bitcoinih.

"Bitcoin plačila se opravlja enostavno. Plačila s kreditnimi karticami se izvedejo v enem ali dveh dneh. Za plačevanje v valuti bitcoin potrebujemo od 10 minut do enega dne. V restavracijah je izjemno pomemben denarni tok. Če ni na voljo ena sestavina ali ena od plačilnih metod, izgubite denar."

New York restaurateur Javier Dutan on integrating bitcoin into Point of Sale systems

Nizozemska skupina za boj proti goljufijam

"Verenigde Bitcoinbedrijven Nederland " je skupina nizozemskih podjetij, ki delajo z bitcoini. Iščejo rešitve za težave z goljufijami in krajo. Skupina, ki je predstavnik za zaščito industrije na Nizozemskem, bo sodelovala z nacionalnimi bankami v boju proti goljufivim shemam.

Društvo se zavezuje, da delajo na načelih samo-regulativne organizacije. Zato uvaja standarde za svoje člane. To zagotavlja kakovost storitve za bitcoin na Nizozemskem.

Dutch Bitcoin group forms to count fraud and represent collective interests