Ο «Πάροχος XBT» εγκαινιάζει το πρώτο ενεργητικό ανταλλαγής Bitcoin στον κόσμο για τον "Nasdaq"

Announcing the launch of a financial product called “Bitcoin Tracker One”, XBT Provider has created the world's first regulated Bitcoin exchange-traded note.

98 Total views
380 Total shares
KNC’s XBT Provider Launches First Ever Bitcoin Exchange Traded Note on Swedish NASDAQ

Η εταιρεία «XBT Provider» ανακοίνωσε την έναρξη ενός νέου χρηματοοικονομικού προϊόντος που ονομάζεται «Bitcoin Tracker One». Έτσι, η εταιρεία δημιούργησε το πρώτο περιουσιακό στοιχείο exchange-traded του κόσμου με βάση το Bitcoin. Ένα περιουσιακό στοιχείο κατατάσσεται ως διαπραγματεύσιμα ομόλογα (ETN).

Ο «XBT Provider» συνεργάστηκε με τη χρηματιστηριακή και εμπορική τράπεζα «Mangold Fondkommission», η οποία έχει την έδρα της στη Στοκχόλμη. Αυτό έδωσε τη δυνατότητα στην εταιρεία να λάβει υποστήριξη από τη σουηδική οικονομική ρυθμιστική αρχή «Finansinspektionen». Η ανταλλαγή περιουσιακών στοιχείων «Bitcoin Tracker One» εισήχθη στη σουηδική χρηματιστηριακή συναλλαγών «Stockholm Nasdaq Nordic».

Μίλησε ο Γενικός Διευθυντής του «XBT Provider» Alexander Marsh σχετικά με τις προοπτικές για την προσέλκυση περισσότερων επενδυτών με την κίνηση αυτή. Η καινοτομία θα τους επιτρέψει να διεκπεραιώνουν με ασφάλεια συναλλαγές χρησιμοποιώντας Bitcoin:

«Προσφέρουμε το πρώτο" Bitcoin tracker »στον κόσμο που θα συμμετέχει στη διαπραγμάτευση σε οργανωμένες αγορές. Έχουμε δημιουργήσει ένα απλό και ασφαλή τρόπο για να επενδύσουν σε Bitcoin. Η κίνηση αυτή θα εξαλείψει τους περιορισμούς που προηγουμένως απέτρεπτε τους ανθρώπους και τις εταιρείες να επενδύσουν ενεργά στο νόμισμα του μέλλοντος. "

XBT Provider logo

Η υποβολή προσφορών θα ξεκινήσει στις 18 Μαίου. Τα άτομα που ενδιαφέρονται για νέο περιουσιακό στοιχείο θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες ενός χρηματιστή της ανταλλαγής «Stockholm Nasdaq Nordic».

Ο «Bitcoin Tracker One» θα παρακολουθεί την τιμή του Bitcoin σε δολάρια. Στη συνέχεια, ο tracker θα εμφανίζει η μέση τιμή αγοράς του BTC / USD σύμφωνα με την «BitFinex», «BitStamp» και «OKCoin». Το τελικό κόστος θα προσδιοριστεί μετά την αφαίρεση των εξόδων λειτουργίας. Και στο τέλος, ο ιχνηλάτης θα δώσει την αξία του Bitcoin σε σουηδικές κορόνες. Οι επενδυτές, οι οποίοι περιλαμβάνουν τα hedge funds και συνταξιοδοτικά ταμεία θα είναι σε θέση να παρακολουθούν τις αλλαγές στην αξία του Bitcoin. Αυτό θα τους δώσει τη δυνατότητα να επηρεάζουν την ανάπτυξη και την πτώση των τιμών του Bitcoin στο παραδοσιακό εμπορικό σύστημα.

Ο «Bitcoin Tracker One» δεν έχει ανταγωνιστές στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Αυτή η υπηρεσία εξυπηρετείτε απο το «Bitcoin Investment Trust» και την Bitcoin πλατφόρμα πληρωμών από τα δίδυμα Winklevoss. Ωστόσο, ένα νέο χρηματοδοτικό μέσο έχει μερικές διαφορές. Για παράδειγμα, η τιμή του ιχνηλάτη δεν εξαρτάται μόνο από την αναλογία του κόστους του BTC / USD. Επίσης, καθορίζεται από την αξιολόγηση της πιστοληπτικής ικανότητας του εκδότη, δηλαδή της εταιρείας «XBT Provider». Αυτή η ασφάλεια έχει επίσης μια προκαθορισμένη ημερομηνία διακανονισμού, κατά την οποία μπορεί να εξαργυρωθεί η εμφάνιση της εγγύησης.

Ανεπιβεβαίωτες φήμες έχουν αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης στο φόρουμ «Reddit» κατά τη στιγμή της δημοσίευσης. Οι φήμες ανέφεραν την πρόθεση ο «XBT Provider» να μεταφράζει όλες τις επενδύσεις τους απευθείας σε BTC.

Η εταιρεία «XBT Provider» αποτελεί μέρος του σουηδικού ομίλου «ΚΝC», που ειδικεύεται στον τομέα της εξόρυξης. Η ομάδα είναι ο δημιουργός της γνωστής cloud υπηρεσίας «KNC Cloud Miner», η οποία εδρεύει στην Αρκτική. Πρόσφατα, οι πελάτες μήνυσαν την ομάδα «KNC» λόγω της καθυστερημένης παράδοσης του εξοπλισμού και την απόδοση των επεξεργαστών της εξόρυξης.

×

Hottest Bitcoin News Daily

For updates and exclusive offers, enter your e-mail below.