XBT Provider začenja prvo svetovno menjalnico za Bitcoin sredstva za NASDAQ

Announcing the launch of a financial product called “Bitcoin Tracker One”, XBT Provider has created the world's first regulated Bitcoin exchange-traded note.

96 Total views
380 Total shares
KNC’s XBT Provider Launches First Ever Bitcoin Exchange Traded Note on Swedish NASDAQ

Družba «XBT Provider» je napovedal začetek novega finančnega proizvoda, imenovanega "Bitcoin Tracker One». Tako je družba kot prva na svetu ustvarila trgovanje na borzi na podlagi Bitcoina. Sredstvo se razvrsti kot se trguje na borzi obveznice (ETN).

«XBT Ponudnik» sodeluje s posredniki in banko «Mangold Fondkommission", ki ima svoj sedež v Stockholmu. To je omogočilo podjetju, da so dobili podporo švedskega finančnega regulatorja «Finansinspektionen". Izmenjava sredstev «Bitcoin Tracker One» se je uveljavila na švedsko borzi «Stockholm Nasdaq Nordic».

Generalni direktor «XBT Provider» Alexander Marsh je govoril o možnostih, kako s to potezo pridobiti čim več vlagateljev. Inovacije jim bo omogočilo varno sklepanje poslov z uporabo Bitcoina:

"Ponujamo prvi" Bitcoin tracker " na svetu, ki bo sodelovala v trgovanje na reguliranih borzah. Ustvarili smo preprost in varen način za vlaganje v Bitcoin. Akcija  bo odpravila omejitve, ki so prej preprečile ljudem in podjetjem, da aktivno vlagajo v valuto prihodnosti. "

XBT Provider logo

Ponudbe se bodo začele 18. maja. Posamezniki, ki so zainteresirani za nove investicije bodo morali za uporabo storitve  imeti posrednik za izmenjavo "Stockholmski Nasdaq nordijske".

«Bitcoin Tracker One» bo spremljal cene Bitcoina v ameriških dolarjih. Potem bo tracker prikazal povprečne tržne cene v BTC / USD po «BitFinex», «BitStamp» in «OKCoin». Končna cena bo določena po odbitku zaračunanih storitev. In na koncu, bo tracker vrednost Bitcoina podal v švedskih kronah. Vlagatelji, ki vključujejo hedge in pokojninske sklade bodo lahko spremljali spremembe v vrednosti Bitcoina. To jim bo dalo priložnost, da bodo vplivali na rast in padec cen Bitcoin v tradicionalnem trgovinskem sistemu.

«Bitcoin Tracker One» nima tekmecev na drugi strani Atlantika. Ta storitev «Bitcoin Investment Trust» in Bitcoin plačilna platforma dvojčkov Winklevoss. Vendar pa ima novi finančni instrument ima nekaj razlik. Na primer, cena tracker ni odvisna le od razmerja med stroškom BTC / USD. To določa tudi bonitetna ocena izdajatelja, tj. podjetje «XBT ponudnika». Ta varovalka ima tudi vnaprej določen datum poravnave, pri katerem je mogoče unovčiti pojav varščine.

Nepotrjene govorice so bile predmet razprave na forumu «Reddit» v času objave. Name govoric je bil, da so poročale, da namerava «XBT Provider» prevesti vse svoje naložbe neposredno v BTC-ju.

Družba «XBT Ponudnik" je del švedske skupine «KNC», specializirane v rudarstvu. Skupina je avtor znane cloud storitve «KNC Cloud Miner», ki deluje na Arktiki. V zadnjem času so kupci tožil skupino«KNC» zaradi zamude pri dobavi opreme in izvedbi rudarskih procesov.

×

Hottest Bitcoin News Daily

For updates and exclusive offers, enter your e-mail below.