LazyPay Enters Virgin Mobile’s 'Pitch to Rich 2015' as the Only Bitcoin Startup

Tekmovanje "Pitch da Rich 2015" vabi start-up podjetja, da tekmujejo drug z drugim. Nagradni sklad znaša več kot 1.000.000 funtov. Več kot 2.000 projektov je bilo v tem trenutku registriranih v konkurenci. Podjetje "Virginmobile" je organizator natečaja. "LazyPay" je edini start-up, ki predstavlja Bitcoin skupnosti in je vložil prošnjo.

Z "LazyPay" spletnih in lokalnih trgovin lahko sprejmete plačilo v bitcoinih in drugih digitalnih valut. Cilj Startup je pomagati prodajalcem na naslednjih področjih: zmanjšanje pristojbin za plačila; zmanjšanje števila obveznega nadomestila za proizvode na nič; zagotavlja višjih hitrost za prenos denarja na bančni račun.

Startup načrtuje, da bo pred uradnim začetkom v letošnjem poletju  predhodno registrirali 100 prodajalcev. Ti imajo trenutno 17 pred registrirani prodajalci. Eden od njih je neodvisen trgovec na območju Long Dittona, Surrey, Velika Britanija.

Branson še naprej podpira Bitcoin

Sir Richard Branson je ustanovitelj "Virgin", ki tesno sodeluje z "Virgin Mobile". Branson se je odločil, da bo še naprej podpiral kripto valuto.

Sir Branson je investiral v podjetje "BitPay", ki je eden od največjih bitcoin plačilnih sistemov. V tem času je "BitPay" pritegnil naložbe v višini 30.000.000 $. Kasneje je Branson prenesel bitcoin plačillno platformo v družbo "Virgin Galactic", ki je hčerinska družba "Virgin".

Milijarder in podjetnik Branson je pokazala svojo strast za Bitcoin. Poklical je " Blockchain Summit " med 25. in 28. majem. Vrh bo potekal na otoku Necker na Karibih, ki pripada Sir Branson. Vrh bo združil "najboljše ume iz sveta tehnologije Blockchain, Bitcoin in digitalnih valut".

Vabila so bila poslana ključnim osebnostim iz sveta tehnologije in kripto valute. Znano je, da sta Lars Rasmussen (ustanovitelj "Google Maps") in Young Sohn (predsednik in CEO "Samsung Electronics") povabljena na vrhu.

"Summit Blockchain" podpira Valery Vavilov, direktorica "BitFury". Prav tako so soustanovitelji družbe "Maitai Global" (skupina izrednih podjetnikov, inovatorjev in športnikov) in George Kikvadze (generalni direktor "Georgian Co-Investment-Fonds"), vključenih v podporo konvenciji.

Branson zelo pogosto podpira konferenco, srečanja na vrhu in srečanja na temo digitalnih valut. Prepričan je, da bo bitcoin uničil tradicionalni sistem plačil. Branson je dejal:

"Pomembno je poudariti, da bo obstoječi sistem spletnega plačevanja propadel zaradi bitcoina. Vendar pa ima ta sistem veliko koristi od tehnologije bitcoin. Storitve bodo lahko postae bolj odgovorne in sposobne ponuditi bolj konkurenčno ceno. Le kdo si ne bi želel, da ga ponujajo strankam?"

Za "LazyPay" lahko glasujete na njihovi spletni strani na "Pitch um Rich". Prav tako lahko pritegnete pozornost Bransona. Sir Branson bo eden od sodnikov v finalu. Finale bo potekalo 26. junija v Londonu.