NeuCoin napoveduje predprodajo za 100 milijonov kovancev NEU

New proof-of-stake digital currency NeuCoin has announced that its pre-sale will begin on 28 April.

21 Total views
504 Total shares
NeuCoin Announces Pre-Sale of 100 Million NEU

Predprodaja za novo digitalno valuto NeuCoin se bo začela 28. aprila. Nova valuta omogoča preverjanje transakcije z uporabo metode "Proof-of-Stake".

Cena kovanca te digitalne valute je 0,01 US $. Celotno število kovancev v predprodaji je 100 milijonov. To pomeni 3,333% skupnega števila kovancev, ki se lahko proizvedejo. V skladu s protokolom bo končno število digitalnih kovancev NeuCoin 3 milijarde. Predprodaja bo trajala 60 dni.

Podjetje NeuCoin je v letu 2014 že prodalo 200 milijonov kovancev svojim angelskih investitorjem. Predstavljen je bil zgodnji zagonski kapital, ki je bil ocenjen v višini 100 milijonov NeuCoinov. Vlagatelji so vse skupaj podarili podjetju zagonski kapital v višini 2.250.000 $, kar je omogočilo začetek delovanja.

Vlagatelji so se zavezali, da bodo spoštovali stroge pogoje za preprodajo kovancev, ki so jih prejeli:

Valuta NeuCoin je nadzorovana s strani ustanoviteljev in investitorjev. To je pomembna razlika med novo valuto in obstoječimi virtualnimi valutami. Pogoji preprodaje bodo strogo omejeni na obdobje 5 let. Lastniki NeuCoina lahko v prvem letu prodajajo le 2 % svojih kovancev na mesec. V drugem letu bodo lahko lastniki prodali do 3 % zneska svojih kovancev na mesec. V tretjem letu 4 % na mesec. V četrtem letu 5 %. V petem letu 6 % ".

Matematični izračuni kažejo naslednje. Predprodaja je omejena na znesek 1 milijon $. Torej bi lahko potencialna tržna kapitalizacija dosegla 30.000.000 $. Skupni znesek ponudbe NeuCoina bo 3 milijarde. Glavna količina denarja bo varno shranjena do začetka delovanja celotnega sistema. Torej ko bo poleti 2015 na trgu NeuCoin, bo tržna kapitalizacija še naprej samo 1.000.000 $.

Primerjava z drugimi projekti. Kripto valuta Ripple, kot projekt družbe Coinmarketcap, je ocenjena na 285.000.000 $ (v smislu razpoložljivih rezerv). Največja možna kapitalizacija je 890.000.000 $ (v smislu skupnih rezerv-količina denarja se pogosto imenuje rezerva).

Kripto valuta Stellar je ocenjena na 13.000.000 $ (v smislu razpoložljivih rezerv). Največja možna kapitalizacija je 270.000.000 $ (v smislu skupnih rezerv).

Primerjamo NeuCoin z drugimi kripto valutami, ki so izpostavljeni v oceno Coinmarketcapa. Tržna kapitalizacija 1 milijon dolarjev ga uvršča na 30. mesto v razvrstitvi. To je nižje od ocen valut, kot so Clams, ShadowCash, DNotes in CoinoUSD.

To je privlačen projekt. To je razvidno iz nabora udeležencev investicijskega kroga serije A. Med njimi so Patrik Stymne (so-ustanovitelj Kinga), Emil Michael (višji podpredsednik Uberja), Rob Goldman (vodja razvoja Facebooka) in Ted Rogers (direktor strategije pri podjetju Xapo).

Zanimivo je, da uporabniki iščejo predprodajo, kot priložnost za naložbe v prihodnost NeuCoina. Izklicna cena kovancev v predprodaji je $ 0,01 US. Cena kovanca se je že podvojila. Angelski vlagatelji so že zaslužili, ker so kupili kovanec 2-krat ceneje. Pomembno je, da so kovanci v predprodaji na voljo brez omejitev za preprodajo, kar so prvi investitorji pripravili zase.

Dobro je, da so sredstva za nadzorovanje deleža kovancev v rokah ustanoviteljev podjetja in vlagateljev. Zaradi dejstva, da ne morejo prodati svojih deležev brez nadzora, se bomo izognili mnogim težavam. Tako je bilo pri mnogih drugih altcoinih. Veliki vlagatelji so dali svoje deleže v posel. Na tej točki je menjalni tečaj strmo padel.

Takšne omejitve tudi pomenijo, da so vlagatelji vezani na valuto dolgo časa in so zainteresirani, da trzna vrednost kovancev z leti narašča.

Takšen trdni pristop (kot poslovni projekt) k rentabilnosti kripto valute, se bo kmalu razširil na večino novih kovancev.

Projekt NeuCoin temelji na izboljšani modifikaciji valute Peercoin. Ta informacija je marca, po objavi uradne dokumentacije projekta NeuCoina, požela v kripto skupnosti veliko zanimanja. Sistem uporablja vrsto verifikacije "Proof-of-stake", namesto "Proof-of-work". Namen nove valute je razjasniti čim več stvari v svetu kripto valut. Obvezen pogoj je edinstven uporabniku prijazen pristop k digitalni valuti.

Marca so CoinTelegraphu pojasnili, da ustvarjajo za nove uporabnike preprost in neboleč način za preizkus digitalnih nasvetov in finančnih transakcij z manjšimi zneski denarja. Za tiste, ki iščejo pot v svet sodobnih tehnologij in storitev.

 "Hitro rastoče potrošniške storitve, kot so Dropbox, WhatsApp, Spotify, Candy Crush ponujajo cenovno dostopno priložnost za preverjanje kakovosti in pridobitev dobre izkušnje. V digitalnem gospodarstvu je to pot do priznanja s strani potrošnika."

Izvedba projekta. 2,4 milijarde rezerv NeuCoina je v rokah treh neodvisnih neprofitnih podjetij na otoku Man. Namen teh neprofitnih podjetij je razširiti te kovance med razvijalce in podjetnike ter s tem večati vrednost projekta. Kovance lahko člani na začetku pridobijo tudi zastonj, kar je namenjeno k spodbujanju uporabe storitve.

Zelo redko, nova kripto valuta zbudi takšno zanimanje. stalno rast števila uporabnikov in vrednosti kovancev na dolgi rok. NeuCoin izstopa od svojih konkurentov, saj je projekt v iskanju priznanja tudi izven skupnosti digitalne kripto valute.

Projekt je mogoče pripisati višjemu razredu kot običajne digitalne valute, saj pri projektu sodelujejo prepoznavni velikani, kot so Facebook, Uber in Spotify. Pomemben bonus je poudarek na zelo preprostem in intuitivnem vmesniku.

Predprodaja se začne 28. aprila 2015. Ekipa NeuCoina zagotavlja, da če platforma NeuCoin ne bo začela delovati s septembrom, bodo sredstva prejeta od predprodaje vrnili. Zbrana sredstva bodo pred izdajo kovancev shranjena na računu.