Philippines Bitcoin Exchange Coinage Graduates from Silicon Valley Accelerator

Podjetje "Boost VC" je poslovni pospeševalnik, ki ponuja programe za podporo start-up podjetjem. Podjetje ima sedež v Silicijevi dolini. Filipinska Bitcoin menjalnica "Drobiž" je postala udeleženec v programu. Menjalnica je zbrala sredstva v višini $ 20,000 kot del kroga naložb semenskega kapitala. Prav tako je imela izmenjava stalen dostop do omrežja "Boost VC".

Bitcoin menjalnica "Coinage" je bila ustanovljena v Cebu Cityju na Filipinih oktobra lani. "Coinage" je postala prva menjalnica kripto valute na Filipinih. Menjalnica deluje pod geslom: ". Bitcoin denarna menjalnica nove ere"

Filipini so dom 100 milijonom mladih. Gospodarstvo v državi je v razvoju skupaj s stopnjo mobilne penetracije. To je iz Filipinov naredilo idealno mesto za nadaljnji razvoj Bitcoin industrije. Vsaj družba "Coinage" misli tako.

Podjetje "Coinage" se osredotoča na svoje delo na področju reševanja problemov z likvidnostjo na trgu na Filipinih. To razlikuje podjetje od drugih Bitcoin borz. Podjetje obljublja, da uporabljena sredstva prejmete za ustvarjanje novih izdelkov in storitev. To bo pomagalo ustvariti likvidni Bitcoin trg v državi.

Bitcoin menjalnica "Coinage" je sodelovala v letošnjem programu trimesečne podpore za start-upse iz družbe "Boost VC". Izmenjava je bila ustanovljena s samo-financiranjem. Soustanovitelj in predsednik uprave "Drobiž", Anthony Giovanni Chua je izrazil navdušenje za sodelovanje v programu.

"Bitcoin podjetja se soočajo s številnimi izzivi, medtem ko delajo na Filipinih. Imamo priložnost, da sodelujemo z vodilnim podjetjem v Bitcoin industriji, ki zagotavlja podporo na področju tehnologije in naložb. To je za nas velik korak naprej."

Coinage CEO and co-founder, Anthony Giovanni Chua

Po mnenju g Chua so izkušnje z "Boost VC" dovolile "Coinage"  pridobitev celovitih informacij o možnostih za Bitcoin podjetja v razvijajočih se gospodarstvih. "Coinage" namerava objaviti nekaj ključnih sporazumov o partnerstvu izven Filipinov v prihodnjih tednih.

Investitor Adam Draper je ustanovil podjetje "Boost VC" v letu 2012. Podjetje ima izkušnje pri zagotavljanju podpore za novoustanovljena podjetja v Aziji. Bitcoin menjalnica "Supermart", ki ima sedež v Singapurju, je v preteklem letu postala udeleženec programa podpore.

Azijske Bitcoin borze so pritegnile financiranje v velikih količinah. Na primer, japonska Bitcoin menjalnica "BitFlyer" in "Quoine" sta v zadnjem času prejeli naložbe, vredne več milijonov dolarjev. Južnokorejski družbi "Coinplug" in "Korbit" sta tudi prejeli naložbe.

Boost VC