Digitalni dolar - storitev iz tandema " Tether " in "Cryptsy"

Tether recently announced its integration with the cryptocurrency exchange, Cryptsy, expanding its digitized dollar service.

368 Total views
235 Total shares
Tether Integrates with Cryptsy Expanding its ‘Digitized Dollar’ Service

Podjetje "Tether" je napovedal partnerstvo z menjalico kripto valute "Cryptsy" in razširitev palete storitev za digitalizacijo dolarja.

Virtualni dolarji na blockchainu

"Tether" je prva blockchain platforma, ki omogoča uporabo tradicionalnih valut v javnem registru. Bitcoin menjalnica "Cryptsy" omogoča strankam, da dvigajo denar v ameriških dolarjih, ki so spremenjeni v virtualno valuto, imenovano "USDT". Valuta je podprta s fiat valute v razmerju 1 proti 1.

To partnerstvo omogoča strankam, da transakcije v ameriških dolarjih na borzi opravljajo brez težav, povezanih s nestanovitnostjo Bitcoina.

Direktor od " Project Investors ", Paul Vernon je dejal: "Mi smo predstavili to inovativen in moteč pristop k virtualni valuti na naši platformi." Korporacija " Project Investors " zagotavlja podporo za Bitcoin menjalnico "Cryptsy". Paul Vernon je dodal tudi:

"Naša valuta (USDT) je na voljo na blockchainu. To bo zagotovilo stopnjo stabilnosti in zanesljivosti, ker je bilo pred tem izjemno za ta sektor."

Stranke lahko ovrednotijo prednosti platforme " Tether " na Bitcoin manjalnici "Cryptsy":

"Integracija je bila končana. Zdaj lahko položijo in dvigajo USDT."

"Cryptsy International" služi več kot 270.000 kupcem. Od prodaje menjalnica zasluži 300.000 $ na dan prodaje. "Cryptsy" je bil ustanovljen spomladi leta 2013. Njegova naloga je, da bi "zagotovil varno in enostavno okolje za uporabnike, tako da bi lahko trgovali s kripto valutami med seboj."

Enostaven način za polaganje in dvig dolarjev

Preverjeni uporabniki lahko izvajajo vplačila in izplačila dolarjev prek blockchaina enostavno. "Tether" ponuja to funkcijo v svoji novi vlogi. Ta metoda je veliko preprostejše kot v prvem poskusu podjetja "Cryptsy" za integracijo fiat valute. Kupci so morali predno poslati pregled od svoje banke. Nova metoda je manj zapletena in ni odvisna od finančnih institucij.

Soustanovitelj in predsednik uprave "Tether", Reeve Collins je dejal: "Tether" zapolnjuje vrzeli, ki jih za tradicionalni valuto prinaša blockchain. Izdelujemo dolar v digitalni obliki. Potem smo dali virtualnim dolarjem dostop do sistema Bitcoin-blockchain. "

Ta inovacija vam omogoča, da združujete prednosti "blockchaina" z relativno stabilnostjo fiat valute. Valuta USDT podpira stabilnost dolarja. USDT bo na voljo na Blockchain kot tudi na Bitcoinu. 1 USDT je ​​enak 1 € v vsakem primeru. Podjetje "Tether" trdi, da je njihova USDT najbolj razširjena "stabilna kripto-valuta" danes. Družba prav tako trdi, da njihova valuta zagotavlja "najvarnejši, najhitrejši in najcenejši način za izvajanje denarne transakcije."

Platforma "Tether" podpira le ameriške dolarje v tem trenutku. Evro in jen, so v beta testiranju. Njihovo sprejetje se pričakuje v bližnji prihodnosti. Na spletni strani podjetja "Tether" zagotavljajo izjemno preglednost. Njihova platforma je zgrajena v javnem registru Bitcoin-blockchain, ki je dostopen vsem.

Podjetje "Tether"  je bilo pred kratkim združeno z drugimi izmenjavami Bitcoin. Vključno z Shapeshift.ioGocoin in BitFinex.

×

Hottest Bitcoin News Daily

For updates and exclusive offers, enter your e-mail below.