Η «Western Union» έ κανε«συνθηκολόγηση» του κρυπτο-νομίσματος μέσω μιας εταιρικής σχέσης με την «Ripple Labs»

In an unexpected partnership for a cryptocurrency business, Ripple has announced a partnership with fiat-based money transfer operator Western Union.

67 Total views
550 Total shares
Western Union ‘Capitulates’ to Crypto with Ripple Labs Partnership

Η εταιρεία «Ripple Labs» ανακοίνωσε μια συνεργασία με μια επιχείρηση για τη μεταφορά χρημάτων fiat «Western Union». Αυτή η συνεργασία ήταν μια μεγάλη έκπληξη για τις κρυπτο-επιχειρήσεις.

Ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος,ο Chris Larsen ανακοίνωσε στο Twitter τη Δευτέρα:

"Δουλεύουμε πάνω σε μια δοκιμαστική εκδοχή του προγράμματος θυγατρικών με την « Western Union ». Θέλουμε να δημιουργήσουμε την υποδομή για να πραγματοποιούν συναλλαγές σε πραγματικό χρόνο. "

Και τα δύο μέρη υποχρεούνται να υποβάλλουν μια πιο λεπτομερή περιγραφή της εταιρικής τους σχέσης. Ωστόσο, η ανακοίνωση παρουσιάζει τα σχέδια για μια διευρυμένη μορφή της ολοκλήρωσης των σχέσεων μεταξύ των δύο εταιρειών. Η ολοκλήρωση θα πρέπει να βασίζεται σε μεταφορές χρημάτων. Η εταιρεία «Ripple Labs» και η «Western Union» αναγκάστηκαν να απαντήσουν σε δύσκολες ερωτήσεις από τους παρατηρητές τους τελευταίους μήνες. Οι ερωτήσεις έχουν προκύψει εξαιτίας της πολιτικής του «Ripple Labs», σχετικά με τη ρύθμιση του κράτους και της ιδιωτικής ζωής των πελατών. Η εταιρεία «Western Union» εγείρει ερωτήματα λόγω της αρνητικής αντίληψης της για το Bitcoin ως εναλλακτικό νόμισμα για τα εμβάσματα.

Η είδηση έχει προκαλέσει δυσπιστία και αισιόδοξες προβλέψεις ταυτόχρονα. Μερικοί επέκριναν την «Ripple Labs» για τη συνεργασία με μια εταιρεία που είναι αντίπαλος της χρήσης του κρυπτο-νομίσματος στο επιχειρηματικό τους μοντέλο. Ωστόσο, ο διευθυντής του «Κλίμακα του γκρι Επενδύσεις» του Michael Sonnenschein ανακοίνωσε τη συνεργασία ως "συνθηκολόγηση" της εταιρείας «Western Union»:

"Απίστευτο! Ακόμη και η εταιρεία «Western Union» άρχισε να χρησιμοποιεί το ψηφιακό χρήμα ".

Η εταιρεία «Western Union» θέλειι να βελτιωθεί η ταχύτητα και τα τιμολόγια στις διεθνείς μεταφορές. Στη συνέχεια, με την πάροδο του χρόνου, η εταιρεία θα εισέλθει στην αγορά των μεταφορών χρημάτων σε Bitcoin, που τώρα αποκτά δυναμική.

Η εταιρεία «Ripple Labs» συνεχίζει να καλεί πολλά υποσχόμενους εργαζομένους από άλλες εταιρείες μετά το τέλος του γύρου των επενδύσεων της που έφτασε το ποσό των $ 30.000.000. Από την εταιρεία έχει προσκληθεί ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής της «Yahoo!» Μπραντ Garlinghouse ως γενικός διευθυντής.

Ωστόσο, κάποιοι έχουν μάθει για αυτή την είδηση ??μόνο από τις πρόσφατες ομιλίες από τους ηγέτες της «Ripple Labs» κατά τη συνεδρίαση του Bitcoin στην Καλιφόρνια. Ο Chris Larsen είπε στους βουλευτές: «Δεν νομίζω ότι ο κόσμος χρειάζεται ένα νέο νόμισμα. Ο αριθμός τους είναι πολύ μεγάλος. "

Τα πρακτικά αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας είναι απαραίτητα. Αυτό θα δημιουργήσει μια προηγουμένως αδιανόητη ένωση των δύο νομισμάτων: fiat και κρυπτο-νομίσματος. Ωστόσο, η Κοινότητα δεν έχει οριστεί με μια σαφή θέση και  προοπτική.