Yellow Launches Bitcoin Voucher Service in Egypt despite Country’s ‘Tough Market’

Bitcoin startup "Yellow" on käynnistänyt Bitcoin tositepalvelun Egyptissä. Palvelun on tarkoitus olla vaihtoehto "kalliille ja hankalalle" maksuympäristölle Lähi-idässä.

Bitcoin Voucher

Palvelu antaa Bitcoin tositteita

"Yellow" yhtiö on palvelu, josta voi ostaa Bitcoin tositteita. Tositteita voi ostaa "lippuina" sivuilla eventtus.com. Maksu voidaan suorittaa luottokortilla (Visa, MasterCard), "PayFort" (online-maksu  Lähi-idässä) tai POS "Vodafone".

Luottokortit eivät ole yleisiä Egyptissä. niiden levinneisyysaste on vain 2%. Vain 10% väestöstä on pankkitilit. Siksi Bitcoin tositteita ei ehkä ole riittävästi likviditeetin parantamiseksi Egyptissä. Kuitenkin "Yellow" on ensimmäinen virallinen yritys Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa (MENA), joiden avulla asiakkaat voivat ostaa BTC Egyptin puntina.

"Riskialttiit markkinat"

Yhtiö "Yellow" oli ensimmäinen bitcoin vaihtoja suorittava liiketoiminta, joka ilmestyi Egyptissä "Kipochin" alusta lähtien Afrikassa vuonna 2013. "Kipochi" on palvelu, joka tarjoaa Bitcoin lompakoita. Palvelu perustettiin Britanniassa. Yhtiö solmi kumppanuuden maksupalveluntarjoaja "M-PESAn" kanssa vuonna 2013. He toivat ensimmäisen palvelun luoda Bitcoin lompakoita Afrikassa.

Yhtion "Yellow" Antamien tietojen mukaan, maksun infrastruktuuri on alikehittynyttä 15 maassa Lähi-idässä. 70% asukkaista ei ole pankkitiliä. Lisäksi kauppiaiden tarvitse maksaa noin 5% maksutapahtuman määrästä.

Bitcoin startupit tunnistavat luottokorttien alhaisen esiintyvyyden Egyptissä, korkeat maksut ja kalliit maksuratkaisut. E-kaupankäynti teollisuus kehittyy melko nopeasti Egyptissä. Kuitenkin, Egypti ei ole vakaa Bitcoin markkinoilla.

Yhtiö "Wamda" on alusta ohjelmille ja verkostoille Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan (MENA) yrittäjille. Yhtiön mukaan, vain 10% väestöstä on pankkitili ja alle 2% väestöstä käyttää luottokortteja. Myöhemmin, "Wamdan" tiedottaja, sanoi raportissa:

"Yleensä Egyptissä on riskialttiit markkinat. Siellä on korkea tietämättömyys tietokoneista, huonot tietoliikenneverkot, sekä heikentynyt talous."

Yhtiö "Yellow" on käynnistänyt Bitcoin tositteiden palvelun Egyptissä, vaikka siellä on alhainen kehitystaso maksun infrastruktuurissa. Yhtiö uskoo, että Bitcoin voisi olla "vallankumouksellinen löytö Egyptin maksujärjestelmiin.""Yellown" perustaja David El Achkar sanoi: "Näemme joitakin toimintaa Kuwaitissa, mutta taso on edelleen alhainen. Näemme myös kasvavaa kiinnostusta Saudi-Arabiassa, Tunisiassa ja Egyptissä."

Bitcoin teollisuus alkoi kehittyä Egyptissä vuonna 2014, jolloin Australian Bitcoin Exchange "Igot" ilmoitti aloittavansa työnsä Egyptissä. Yhtiö "AMECO", joka on suurin kertakäyttöisten ruiskujen ja injektioruiskujen valmistaja Lähi-idässä (Kairo), alkoi ottamaan Bitcoinseja. Valitettavasti Bitcoin teollisuus on edistynyt vain vähän viime vuodesta. Yhtiö "AMECO" on ainoa yritys maassa, joka hyväksyy Bitcoinsit.

Yellow’s founder, David El Achkar